Молитва за щасливу долю
Скачать молитвы всех святых

Закрыть ... [X]

Молитва за щасливу долю
Начну убо достохвальное и душеполезное житие твое от младенства. Иже древле Египет великаго во пророцех произнесе Моисея, иже к Богу присвоением и великими чудесы прославися. Тако и ныне вторицею прославлен показася Египет, тебе ради, отче Паисие, честным именем твоим и многими добродетельми обогатися, еже дарова тебе Господь, Егоже моли, да спасет душа наша.Здравствуйте, хорошо начать с исповеди. Потом можно попросить прощения у отца, если Вы можете найти свою действительную вину в данном конфликте: допустим, были грубы, или повысили голос, или еще что. Вот за это можно извиниться, это не значит, что Вы принимаете во всем его позицию, Вы остаетесь при своем. Помоги Вам Бог.

Молитва за щасливу долю
Христе Иисусе, Господи и Вседержителю! В сокрушении и умилении сердца моего молюся Тебе: упокой, Господи, душу усопшия рабы Твоея (имя), в Небеснем Царствии Твоем. Владыко Вседержителю! Ты благословил еси супружесткий союз мужа и жены, егда рекл еси: не добро быти человеку единому, сотворим ему помощника по нему. Ты освятил еси союз сей во образ духовнаго союза Христа с Церковию. Верую, Господи, и исповедую, яко ты благословил еси сочетати и мене сим святым союзом с единою из рабынь Твоих. Твоей же благой и премудрой воле изволися отъяти у мене сию рабу Твою, юже дал еси мне, яко помощницу и сопутницу жизни моея. Преклоняюся пред сею Твоею волею, и молюся Ти от всего сердца моего, приими моление мое сие о рабе Твоей (имя), и прости ей, аще согреши словом, делом, помышлением, ведением и неведением; аще земное возлюби паче небеснаго; аще о одежде и украшении тела своего печеся паче, неже о просвещении одеяния души своея; или аще небреже о чадех своих; аще преогорчи кого словом или делом; аще поропта в сердце своем на ближняго своего или осуди кого или ино что от таковых злых содела. Вся сия прости ей, яко благий и человеколюбивый: яко несть человек, иже жив будет и не согрешит. Не вниди в суд с рабою Твоею, яко созданием Твоим, не осуди ю по грехом ея на вечныя муки, но пощади и помилуй по велицей милости Твоей. Молю и прошу Тя, Господи, сил даруй ми по вся дни жизни моея не преставая молитися о усопшей рабе Твоей, и даже до кончины живота моего просити ей у Тебе, Судии всего мира, оставления согрешений ея. Да яко же Ты, Боже, положил еси на главу ея венец от камене честна, венчая ю зде на земли; тако увенчай ю вечною Твоею славою в Небеснем Царствии Твоем, со всеми святыми, тамо ликующими, да вкупе с ними вечно воспевает всесвятое имя Твое с Отцем и Святым Духом. АминьЖитие сщмч. Иоанна Флерова

Молитва за щасливу долю
Это молитва к Ангелу-Хранителю. Здесь важен адресат – ваш личный покровитель, тот, кто поставлен следить за вашей судьбой. Общий шаблон звучит одинаково:Опрос: Верный ли текст песни?

Молитва за щасливу долю
[1] Лев VI Муд­рый – ви­зан­тий­ский им­пе­ра­тор с 886 по 912 год.Моли Господа, чистая девице, моли Милосердаго, святая мученице, моли Жениха твоего, непорочная Христова невесто, да твоими молитвами пособствовавши, мрака же греховнаго избывше, во свете истинныя веры и деяний Божественных внидем во свет вечный дне невечерняго, во град веселия приснаго, в немже ты ныне светло блистаеши славою и веселием безконечным, славословящи и воспевающи со всеми небесными силами Трисвятительное Единое Божество, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва за щасливу долю
Более 3-х месяцев назадДанная молитва на удачу – это ваша практика, ваше собственное творение внутренних образов. Это ваша беседа с Творцом Вселенной, ваше самое искреннее обращение к Нему. Постарайтесь ощутить все таинство этой практики, всю священность ритуала, для проведения которого вам нужно зажечь три свечки и поставить приятную, тихую музыку. Если у вас нет иконы, это не страшно, ведь Господь везде, и, прежде всего, в вашем сердце.

Молитва за щасливу долю
Поминальная молитва об умерших от тяжкой болезни, последняя в списке, читается в церкви и дома, главное чтобы вы точно запомнили текст, а также произносили слова от чистого сердца в течение первых 40 дней.

Молитва за щасливу долю
Русская Православная молитва Богородице во ВторникПроявите великодушие и разошлите этот текст своим друзьям в социальных сетях! Возможно, они как раз сейчас испытывают материальные трудности и с верой в душе прочитают эти молитвы.


Молитва за щасливу долю Молитва за щасливу долю фотографии
Молитва за щасливу долю Молитвы чтобы одобрили кредит Молитва за щасливу долю
Молитва за щасливу долю

Похожие новости: