Молитва рукодельницам
Молитва исцеляет от рака

Молитва рукодельницам
«Всесвятый Николай, Угодник Господний, единый нам заступник, в любых скорбях вспоможение дарующий, помоги мне, рабу Божьему грешному, в скорби и моей, моли Господа Бога грехи мои тяжкие - слова, дела да помышления недобрые отпустить, и по исходу души моей вспоможи мне грешнику недостойному, умоли Господа Бога Творца всего сущего, муки мои сущие да вечные облегчить, да прибудет слава с именем Отца, и Сына, и Святого Духа, и Твое угодное прошение, ныне и присно, и во веки веков. Аминь».Молитва Пресвятой Богородице

Молитва рукодельницам
Невозможно перечислить все святыни, хранящиеся в Ватопедском монастыре.О Господень Великий Архангеле Михаиле! Избави нас от всякия прелести диавольския, егды услышишь нас, грешных, молящихся Тебе, призывающих имя Твое Святое. Ускори нам на помощь и побори всех, противящихся нам, силою Честнаго и Животворящего Креста Господня, молитвами Пресвятой Богородицы, молитвами святых Апостолов, Святителя Чудотворца Николая, Андрея, Христа ради, юродивого, святого пророка Илии и всех святых великомучеников: святый мученики Никиты и Евстафия, и всех преподобных отцов наших, от века Богу угодивших, и всех святых Небесных Сил.

Молитва рукодельницам
Молитва: Крестителю Христов, проповедниче покаяния, кающагося не презри мене, но совокупляяся с вои небесными, молися ко Владыце за мене недостойнаго, унылаго, немощнаго и печальнаго, во многия беды впадшаго, утружденнаго бурными помыслы ума моего: аз бо есмь вертеп злых дел, отнюдь не имеяй конца греховному обычаю; пригвожден бо есть ум мой земным вещем. Что сотворю, не вем, и к кому прибегну, да спасена будет душа моя? Токмо к тебе, святый Иоанне, благодати тезоимените, яко тя пред Господем, по Богородице, вем больша быти рожденных всех, ибо ты сподобился еси коснутися верху Царя Христа, вземлющаго грехи мира, Агнца Божия: Егоже моли за грешную мою душу, да поне отныне, в первыйнадесять час, понесу тяготу благую и прииму мзду с последними. Ей, Крестителю Христов, честный Предтече, крайний пророче, первый во благодати мучениче, постников и пустынников наставниче, чистоты учителю и ближний друже Христов, тя молю, к тебе прибегаю, не отрини мене от твоего заступления, но возстави мя, падшагося многими грехи; обнови душу мою покаянием, яко вторым крещением, понеже обоего начальник еси: крещением омываяй грех, покаяние же проповедуяй во очищение коегождо дел скверных; очисти мя грехми оскверненнаго и понуди внити, аможе ничтоже скверно входит, во Царствие Небесное. Аминь.О, великий угодниче Божий Симеоне Богоприимче! Предстоя Престолу Великаго Царя и нашего Бога Иисуса Христа, велие дерзновение Нему к имаши, во объятиих твоих нашего ради носитися спасения изволившему. К тебе убо, яко предстателю многомощному и крепкому о нас молитвеннику, прибегаем мы, недостойнии и грешнии. Моли благость Его, яко да нас от отвратит гнев Свой, праведно по делом движимый на ны нашим, и, презрев безчисленная прегрешения наша, нас обратит на путь покаяния и на стезе заповедей утвердит Своих нас. Огради молитвами твоими в живот мире наш, и во всем благом благое испроси поспешение, вся яже к животу и благочестию нам потребная даруя. Якоже древле Великий явлением Новуград чудотворныя иконы твоея от губительства избавил смертнаго еси, тако и ныне нас и грады вся и веси страны нашея от всяких бед и напастей и напрасныя смерти предстательством твоим всех, и от избави враг видимых и невидимых покровом защити твоим. Яко да тихое и безмолвное житие всяком во поживем благочестии и чистоте и, тако в мире сие временное житие прешедше, вечный достигнем идеже, покой сподобимся Небеснаго Царствия Христа нашего Бога. Ему же всякая слава подобает со Пресвятым и Отцем Его Духом. Ныне и присно и во веков веки. Аминь.

Молитва рукодельницам
Пророку Науму о развитии ума у детей и просвещении разума к учениюОдин из учителей древней Церкви Ориген говорит: «В молитвенных собраниях присутствует двоякое общество: одно – состоящее из людей, другое – из небожителей…» Это значит, молясь у мощей святых, мы как бы молимся вместе с ними, единой молитвой.

Молитва рукодельницам
Когда преподобный Евфимий отошел ко Господу, святой Савва ушел из Лавры и поселился в пещере близ обители преподобного Герасима Иорданского. Через несколько лет к преподобному Савве стали собираться ученики - все, кто хотел иноческой жизни. Так возникла Великая Лавра. По указанию свыше (через огненный столп) иноки устроили в пещере церковь.

Молитва рукодельницам
АКАФИСТ СВЯТОМУ БЛАГОВЕРНОМУ ВЕЛИКОМУЧЕНИКУ ЦАРЮ НИКОЛАЮ ВТОРОМУ - АКАФИСТ

Молитва рукодельницам
На море-окияне, на острове Буяне врыт стол. На столе лежат ножики булатные, вострые, крепкие, сносу им нет, полому на них не бывать. Не болят те ножики по всяк день и час: когда режут и когда без дела лежат. Тако бы и у раба Божия (имярек) зубы не болели, острели, крепли по всяк день и час. Во веки веком. Аминь.

Молитва рукодельницам
С уважением, Администрация сайта “Семья и Вера”

Молитва рукодельницам
Молитва о детях ко Ангелу Хранителю

Молитва рукодельницам
Магические слова нужно читать хотя бы несколько раз в неделю, пока желание не осуществится.

Молитва рукодельницам
Молитва о сохранении мира в стране и защиты от врагов, читается также за сына, служащего в армии.Изба с углами, в углах иконы, Окладные бревна, двери с запором, С Господним забором, с хозяином домовым. Чур от злого, чужого домового. Аминь.


Молитва рукодельницам Молитва рукодельницам картинки
Молитва рукодельницам Молитва к божией матери семистрельная Молитва рукодельницам
Молитва рукодельницам

Похожие новости: